DESPRE LUBRICANȚII TEC4

DESPRE LUBRICANȚII TEC4

DESPRE COMPANIE

Tec4 s-a născut din dorința noastră de a oferi cele mai avansate produse pentru  tratamentul motorului disponibile, la un preț competitiv.

Aflîndu-ne într-un moment în care obiceiurile de conducere moderne și o cerere mai mare pentru eficiența consumului de combustibil, impune o nevoie reală pentru îndepărtarea eficientă a contaminării.

Tec4 a atins punctul culminant al anilor de cercetare și dezvoltare , fiind nu doar cei mai eficienți lubricanți pentru motor disponibili pe piață, dar sunt, de asemenea și siguri, datorită modului unic în care se dizolvă contaminarea, folosind amestec de detergenți și agenți de curățare.

Tec4 face exact ceea ce e scris pe ambalaj – curață sistemul și restaurează performanța pierdută.

Noi, cei de la Tec4, suntem specializați în dezvoltarea, fabricarea și distribuirea  produselor concepute pentru a decontamina motorul automobilului tău. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a-i ajuta să afle de beneficiile eliminării contaminării. Dacă sunteți un proprietar de stație deservire auto, care caută modalități de îmbunătățire a experienței în deservirea clienților – sau un proprietar de mașină care caută modalități de reducere a costurilor – vă rugăm să  explorați paginile site-ului nostru, sau să ne contactați direct.

 

NOI DEZVOLTĂM ȘI DISTRIBUIM

Lubricanții Tec4 sunt rezultatul a 25 de ani de cercetare și dezvoltare. O mișcare continuă pentru inovare se află în nucleul companiei și ne determină să căutam întotdeauna noi formule pentru a crea ceva mai bun pentru tine și mașina ta!

Distribuite prin intermediul unei rețele de experți tehnici de înaltă calificare, produsele noastre sunt acum folosite de peste 3.000 de stații de deservire auto de calitate din Marea Britanie, iar acum începem extinderea spre noi zone de distribuție, cum ar fi Republica Moldova, România, Ucraina.

NOI TESTĂM ȘI SUSȚINEM

Toate produsele noastre sunt testate riguros în situații din “lumea reală”, pentru a fi siguri, că revendicările pe care le facem sunt incontestabile.

Lucrând cu clienții noștri, am dezvoltat un program complex de marketing care să asigure vânzarea produsului și satisfacția cumpărătorului!

0 Comments

Add Your Comment: