Tec4 Fuel Saver Service

Alături de celelalte produse, Tec4 vă propune un pachet de marketing special ce ajută la economisirea combustibilului!

Cum bugetul fiecăruia devine continuu mai restrâns, asigurarea economiei combustibilului la un nivel optim nu este un lucru de neglijat.

Pachetul Tec4 de economie al combustibilului este un program conceput pentru a ajuta stațiile de deservire auto să ofere un mare serviciu clienţilor lor. Un pachet complet de postere, pliante de informare, serviciul de raportare şi portofoliu , toate acestea sunt pentru a-l asigura pe clientul dvs că a primit un serviciu fantastic.

Mai mult decât atât , atunci când este utilizat împreună cu kiturile de service economizorul de combustibil, clienții sunt garantate o îmbunătățire a economiei de carburant între 10 % până la 15 %, sau va vom rambursa costul tratamentelor .

Pe scurt, oferim tot suportul pentru Marketing gratuit, asociate de obicei ca fiind parte a unui “sistem de reprezentanți” – dar fără taxe de membru!

Stațiile care au profitat de acest pachet au avut parte nu numai de o îmbunătăţire a profitului, dar, mai important, o îmbunătăţire semnificativă în satisfacţia clienţilor.

Dacă doriţi mai multe informaţii despre cum să obţineţi pachetul gratuit de marketing și să deveniți un reprezentant TEC4, vă rugăm să ne Contactați direct.

Fields marked with an * are required